Over

Het voordeel van het gebruik van illustraties is dat het niet beperkt wordt door fysieke mogelijkheden, daarom is alles mogelijk en krijg ik elk abstract idee gevisualiseerd. Ik vertel graag jouw verhaal en verbeeld dit naar een interessante ruimtelijke constructie. Een fantasierijk en gelaagd beeld met symboliek, sprekende portretten en figuren in een secuur en gedetailleerde uitwerking. Met verhoudingen, kleuren en materialen kan de sfeer en toon bepaald worden die nodig is om de kijker te leiden naar de essentie van jouw boodschap.

Mijn naam is Robin Bonk,  freelance illustrator uit Utrecht. In 2016 behaalde ik mijn ‘Bachelor of Design’ aan het St. Joost Kunstacademie te ‘s Hertogenbosch. Als illustrator maak ik o.a. redactionele illustraties, muurschilderingen, kleding designs, etiketten, albumcovers en ook tattoos  en kunstwerken.

Mijn doel is om krachtige, expressieve beelden te creëren die herkenbaar zijn en toch uniek in verbeelding en uitwerking. Met aandacht en toewijding voor het creëren, zorg ik als beeldmaker voor originaliteit en vernieuwing. Door herkenbare realistische onderdelen te combineren met mijn verbeelding, wekt dit nieuwsgierigheid op en nodigt het uit om de aandacht te geven. Gekoppeld aan mijn werk kiezen mensen nog sneller voor jouw product, lopen ze jouw ruimte binnen en valt jouw verhaal direct op. Zo krijgt het de aandacht die het verdient.

Exposities